Milli Bisikletçi İrem Arslan Yarışlara Yeni Bisikletiyle Hazırlanacak

7 Ağustos 2015 18:47

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor Bilimleri Bölümü 3. sınıf öğrencisi İrem Arslan, yarışlara hazırlanmak için kullanacağı bisikleti, Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’nın elinden aldı.

Türkiye şampiyonluklarının yanında birçok başarıya imza atan ve aynı zamanda Milli Sporcu olan İrem Arslan, 15 kiloluk bir bisikletle çıkılan yokuşun 7,5 kiloluk bir bisikletle çıkılan yokuşla aynı olmadığını belirterek bu sayede performansının rakiplerinden geri olmayacağını söyledi. Arslan, üniversite adına yapacağı yarışlara hazırlanmak için kendisine tahsis edilen bisikletin başarı oranını arttıracağını söyleyerek “Rektörümüz Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve Doç. Dr. Fatih Kılınç Hocama destekleri için teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. “ dedi.

Hafif bir bisikletin sporcuya getirisinin büyük olduğunu ifade eden Doç. Dr. Fatih Kılınç, bu fark sayesinde sporcuya yarışlarda zaman kazandıracağını söyledi.  

Bisikleti Arslan’a takdim eden Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, kendisine çalışmalarında ve katılacağı yarışlarda başarılı olması temennisinde bulundu.

Bu haber 877 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...