Silahla yaralanan bekçi hayata tutunamadı

10 Ağustos 2015 19:00

Biçerdöver sırası nedeni ile çıkan tartışmada silahla yaralanan 43 yaşındaki köy bekçisi tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında yaşamını yitirdi.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde geçtiğimiz hafta Salı günü silahla yaralanan köy bekçisi hayata tutunamadı. Olayın olduğu gün SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alınan 43 yaşındaki 4 çocuk babası Hidayet Kiraz Perşembe gecesi 01.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Isparta’nın Yalvaç Yağcılar Köyünde ekinlerin hasadı için muhtarlık tarafından görevlendirilen biçerdöveri takip eden ve 2 ay öncesi İŞKUR aracılığı ile göreve başlayan 4 çocuk babası Hidayet Kiraz aynı köyden 29 yaşındaki Mehmet Ak ile tartışma yaşamış ve tartışmanın büyümesi üzerine zanlı belindeki babasına ait 9 mm çapındaki ruhsatlı tabanca ile bekçiyi yaralamıştı.

Göğüs bölgesi, karın boşluğu, bacağı ve eline 4 kurşun isabet eden Hidayet Kiraz ilk tedavisinin ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 3 gündür yoğun bakım ünitesinde tutulan yaralının doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Bekçinin cenazesinin otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cuma günü ikindi namazı sonrası Yağcılar köyünde toprağa verildi.

 

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...