Teröre lanet olsun

12 Ağustos 2015 15:51

Isparta Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız son günlerde ard arda meydana gelen terör olaylarına tepki göstererek, terörü lanetledi. Parlakyıldız; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve kederli ailelerine  Necip Türk Milletine Başsağlığı dilerim” dedi.

Parlakyıldız açıklamasında; “ Türk Millletine başsağlığı diliyorum. Yıllarca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde veya dışında  analar ağlamasın kan ve göz yaşı akmasın diye çok güzel cümleler kurularak toplum sevindirilmişti.  Acaba son günlerde ne oldu da terör bir anda hortlayarak anaların göz yaşı akmaktadır.

Isparta Yörük Türkmen Derneği olarak Türkiye Cumhuriyetinde yaşayarak etnik ayrımı olmaksızın devlet organlarının her kademesinde görev almalarına rağmen siyonizmin oyuncağı olan terör guruplarına destek veren herkese ama herkese  lanet olsun.

Türk İslam coğrafyasında hiç kimse bizleri sabır sınavına tabi tutmasınlar Biz öyle bir Milletiz ki öldü denildiği anda küllerinden canlanarak yeni devlet kurmuşuz. Dış mihrakların kirli oyunları 1000 yıllık kardeşliğimizi, akrabalığımızı bozamaz, bozamayacaktır. Adriyatikten Çin seddine kadar olan coğrafyada atalarım her gittiği noktaya huzur barış ve güven götürmesine rağmen bugün Anadoludaki huzuru bozmaya çalışanlar ve içerideki işbirlikçileri şunu bilmelidir ki Yörük Türkmen dernekleri henüz son sözlerini söylememiştir. Vatan toprağı kutsaldır bundan bir bölgesini parçasını hatta bir çakıl taşı bile isteme gafletine düşmesinler, Bedeli ağır olur . Farkı mihrak guruplarına hizmet edenlere diyoruz ki gelin ekmeğimizi aşımızı paylaşalım birlikte yuva kuralım ama bizden vatan toprağı istemeyin “Birlikte rahmet ayrılıkta azap var “.  Vermeyiz alamazsınız . Bedeli kan ile ödenmiş vatanın verilmesi mümkün değildir.

Ne Mutlu Türküm Diyene”.

 

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...