Milletvekili Özel’den ITSO’ya ziyaret

12 Ağustos 2015 19:11

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve partililerle birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyarette, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Başkan Yardımcıları Metin Çelik ve Salih Sarıkaya hazır bulundu.

Isparta ekonomisi başta olmak üzere birçok konunun konuşulduğu ziyarette Milletvekili Özel, “Ispartamızı bir adım ileriye götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler de bu konuda çaba gösteriyorsunuz. İlimizin sorunlarının çözümü noktasında zaman zaman görüşmeler yaparak sonuca ulaşıyoruz, çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de, Isparta’nın sorunları noktasında milletvekillerinin desteğinin önemli olduğunu söyleyerek ziyaretlerinden dolayı Özel’e teşekkür etti.  Başdeğirmen,“Isparta hepimizin, ilimizin sürdürülebilir kalkınması, gelecek nesillere ekonomisi güçlü, yaşanabilir, sosyal, kültürel ve diğer yönlerden gelişmiş bir Isparta bırakmak için gerek milletvekillerimizin, gerek bürokratlarımız ve gerekse sivil toplum kuruluşlarımız hep birlikte hareket etmeli. Birlikten kuvvet doğar mantığı ile çalışırsak Ispartamız kazanır biz kazanırız” dedi.

Bu haber 533 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...