Yaz Spor Okullarında ikinci dönem başladı

13 Ağustos 2015 18:43

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen İl Spor Merkezi 2. Dönemi geçtiğimiz gün başladı. Çalışmalar 28 Ağustosa kadar devam edecek.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın 2015 yaz dönemi geçtiğimiz Haziran ayında başladı.

Atatürk Stadında ve Tahsin Bilginer Yüzme Havuzu ile 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları etkinliklerin birincisi tamamlanarak geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle ikinci döneme girildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Bu senede onlarca branşta spor okulu hizmeti veriyoruz. Yüzme hariç tüm branşlarımız ücretsiz olarak devam etmektedir. Isparta’mız ve ülkemiz için başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Yani geleceğin başarılı sporcuları için yakılan ilk kıvılcımlardır bunlar. Umarım bu kıvılcımlar ateş olur büyür ve olimpiyatlarda güzel başarılar elde ederek göğsümüzü kabartır. Ben hepsine başarılar diliyorum” dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek,10 binin üzerinde öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okullarının 28 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber 979 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...