Davraz Zirve Kampı kapılarını gençlere açtı

13 Ağustos 2015 18:51

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Isparta Davraz ‘da gerçekleştirilen Davraz Zirve Kampı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kapılarını gençlere açtı.

24 Temmuz 2015 tarihinde başlayan kamp, 7 dönem halinde 6 gün olmak üzere, gençlere hizmet veriyor. 24 – 30 Temmuz 2015 tarihinde ilk dönemi, 31 Temmuz – 5 Ağustos 2015 tarihinde ikinci dönemi yapılan kampın ilk konukları Şırnak, Antalya, İzmir, Denizli, Manisa, Iğdır ve Van illerinden gelen 18 – 22 yaş arası erkek kampçılar oldu. Toplamda 250 kampçı 6 günlük kamp sürecinde Halk Oyunları, Paintball, Okçuluk, Tiyatro, El sanatları ve Bisiklet etkinlikleri yapan kamçılar, kampın 2 ayrı gününde Isparta, Eğirdir ve Antalya’yı gezdi. Oldukça eğlenceli geçen kampta gençler kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhuyla 6 günlük unutulmaz bir tatil yaptı. Kampın son gününde gözyaşlarıyla birbirlerini uğurlayan gençlerin yaşadıkları görülmeye değerdi.

Isparta Davraz Zirve Kampında Kamp Ateşi yanmaya devam ediyor. 7 Ağustos 2015 tarihinde 3. Dönemi başlayan ve devam etmekte olan kampın konukları bu kez bayanlar oldu. Kayseri, Yozgat, Samsun, Sinop, Bolu, Düzce ve Zonguldak’tan gelen 126 bayan kampçı Davraz Zirve Kampında oldukça güzel vakit geçiriyor. Bisikletten El sanatlarına, Halk Oyunlarından Paintball’a kadar birçok etkinlikten faydalanan  bayanlar kampın 3. Gününde Antalya’da Düden Şelalesi, Minicity ve Kaleiçi’ni 5.gününde de Isparta’da Etnografya Müzesi, Şehir Merkezini, Eğirdir ve Aksu Zindan Mağarası’nı gezdi. Kampçılar 12 Ağustos 2015 tarihinde Veda programı sonrasında kamptan ayrılacak ve illerine uğurlanacak.

Öte yandan Kampın 5. Gününde 11 Ağustos 2015 tarihinde Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden kampçılar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Oldukça güzel bir havada gerçekleştirilen ziyarette gençler Isparta’yı çok beğendiklerini, sunulan imkânlardan dolayı da Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkürlerini iletti.

 

Bu haber 1137 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...