Kepeci’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

14 Ağustos 2015 18:20

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını Kepeci Mahallesi 116 Cadde ile 1201 ile 1224 sokakları arasında devam ediyor. Toplam 24 sokak ve caddede çalışmalarını sürdüren ekipler öncelikle mahalledeki yorgun asfaltı kaldırırken, diğer taraftan altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak da altyapısı tamamlanan noktalarda Fen İşleri Müdürlüğü asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmaları tamamlanan 116 cadde ve Ülkü İlkokulu önünden Atatürk Parkı’na çıkan yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kepeci Mahallesi’ndeki çalışmaların bürüt olarak ele alındığını ve mahalledeki tüm cadde ve sokaklarda aynı anda çalışmaların devam ettiğini aktarırken, şehrin 4 ayrı mahallesinde ise çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Çalışmaları büyük bir özveri içerisinde gerçekleştiren her kademedeki personele de teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ekiplerimiz öğlen paydosu dahi vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız bu mahallede yaşayan vatandaşlarımıza ıstırap yaşatmamak. 4 gün içerisinde mahallemizdeki asfalt çalışmaları da tamamlanmış olacak” dedi.

Kepeci Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarının 9 km’yi bulduğunu aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, asfalt çalışmalarının yanı sıra stadın alt sokaklarında da yorgun asfaltın kaldırılması çalışmalarının devam ettiğini belirtti. ‘Bu çalışmaları sıcak hava koşullarında kısa sürede tamamlayan tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum’ diyen Başkan Günaydın, Kepeci Mahallesi’ndeki çalışmalardan sonra aynı şekilde çalışmaların İstiklal Mahallesi’nde başlatılacağını kaydederek, tüm mahallelerin aynı şekilde sırayla elden geçirileceğini söyledi.

Gerçekleştirilen çalışmaların kendisine zevk verdiğini anlatan Günaydın, “Şehircilik açısından yapılan bu çalışmaların başta Kepeci Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 706 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...