“Isparta’yı temsil edecek bir takım kuracağız”

15 Ağustos 2015 12:57

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Barış Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette geçen sezon birinci ligi son maçı kaybetmesiyle çıkamayan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı ile ilgili olarak bilgiler veren Kulüp Başkanı Barış Gümüş, Isparta’nın sporu seven bir il olduğunu belirtti. Gümüş, “İlimizde ne yazık ki futbol anlamında başarılı işler yapamıyoruz. Ancak voleybolda geçen sezon 2.ligde play-off oynamış ve son maçta da birinci lige çıkma şansını kaybetmiş bir takımımız var.  Geçen sezon buradaki tüm maçlarını hemen hemen tüm tribünleri tam dolu oynadı. Isparta tarafından da çok beğeni kazandı. Bu sezon yönetim olarak bu işe sahip çıkmak niyetindeyiz. Bunun için de uğraşıyoruz. Bu kapsamda sizleri de ziyaret etmek istedik” dedi.

Kulüp hakkında da bilgiler veren Gümüş, imkanlar dahilinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan da kulübe sahip çıkmasını istedi. Gümüş, “Başarabilirsek bu sezon birinci lige çıkacak ve Isparta’yı temsil edecek bir takım kuracağız. Geçen sezon bir maçla çıkamadık. Bu sezon takımı oluşturduk, birkaç eksiğimiz var. Bütçemizi de biliyoruz. Arzumuz Isparta’yı temsil eden birinci lige çıkabilecek bir takımı bu sezon ikinci ligde oynatmak ve gelecek sezon da birinci lige taşımak olacak” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’mızda bir voleybol takımının şehrimizde yıldız olmasını bir belediye başkanı olarak bende isterim. Bu konuda desteğimiz olacaktır. Sizleri de tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da daha gayret olduğu takdirde başarı elde edileceği ve bir üst lige çıkabileceğimiz belli. Bu konuda bizimde elimizden gelen bir şey olursa destek vermeye çalışacağız. Ispartaspor’da maalesef bir olumsuzluk yaşadık ancak voleybolda bir başarı çıkaralım. Voleybolda elde edilebilecek bir başarı, Ispartasporumuzu tekrar kazanma yolunda bir kinetik enerji de sağlayabilir. Isparta’da bir heyecan olursa ona da yardımcı olabiliriz. Tekrar başarılarınızın devamını diliyorum.  Çalışmalarınız hayırlı olsun” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...