‘’Olmazsa fesih yapmak zorundayım”

15 Ağustos 2015 13:04

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yıllardır ilimizin merkezinde atıl vaziyette duran ve her geçen gün Isparta’yı büyük zarara uğratan ITKM’de radikal bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Yüklenici firma ile yaşanılan sıkıntılardan dolayı 6 yıldır gece gündüz bununla uğraştığını bildiren Günaydın, ‘’Buna verdiğim emeği bir başka şeye verseydim herhalde 10 tane böyle yatırım yapılırdı. Bu insanlar bütün yardımlarımızı suiistimal ettiler. Antalya’daki yatırımlarını bitirdiler. Oradan sonra buraya başlayacaklarını söylediler 3 yıl oldu. Birazcık gün verdim. Birinci ve ikinci ihtar yapıldı. Üçüncü ihtara hazırlanıyorum. Fesih yapmak zorundayım. Keşke feshi 3 yıl önce yapsaydım. Birkaç gün süre verdim’’ dedi.

Bu süreçte ortak hacimlerin hepsini menfaat karşılığında birbirlerine verdiklerini belirten Günaydın, ‘’Hak ve adaleti çok önemsiyorum. Madem beni halk seçti o hakları korumazsam ben de hak yemiş olurum. Ortak hacimleri bize vermişler. Caddeyi bize vermişler. Camiyi bize vermişler. Yüzde 51’i belediyeye verdik diye Isparta’nın aklıyla oynuyorlar. Ben yıllarca ömrümü buna vermişim. Ben buradaki hakkı bilemez miyim? Bize yüzde 6 vermişler. Ben bunu yüzde 22’ye çıkardım’’ diye konuştu.

ITKM’nin bugüne kadar oyalandığını ileri süren Günaydın, ‘’Buranın bazı oyalanma nedenleri oldu. Kriz vs sebepleri var. Biraz da siyasi olarak oyalandı. Bir AK Parti milletvekili geçmişte yardım edeyim orayı yaptır demişti. Demek ki AK Partililer ona yaptırmadı. Yapma da çürüsün seçimi biz kazanalım dediler herhalde. Öyle olduğu yönünde bir kanaatim var. Ne oldu? Böyle yaparak seçimi kazandın mı? Yapacaklarsa yapsınlar yapmayacaklarsa el koyacağım. Otoparkı da 4 ay içinde açıyorum’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...