Barida Hotels’de görev değişimi

19 Ağustos 2015 18:47

Barida Hotels yolculuğuna yeni Genel Müdür’ü Vefa Çelik ile devam ediyor.  Yetkin tecrübeye sahip, geniş yelpazede turizm sektöründe uzun yıllar yer alan Çelik,  Yiyecek ve içecek departmanında  çeşitli  pozisyonlarda 7 yıl Adora Golf Resort, Hotel'de görev almıştır.

Sonrasında Alman Otel zinciri  Maritime Pine Beach Hotel'de 4 yıl  Ulusal ve uluslararası kongre operasyonu müdürü olarak görev yapmış, kongre ve  incentive alanında deneyim kazanarak  6 yıl 1099 odalı Sungate Hotel’de, Group Incentive ve Kongreler  Satış Müdürü olarak görev almıştır.

Bir çok kongre organizasyonunun dışında, Dünya Telekom, Vodafone İtalya, Schneider Elektrik France,   British Amerikan, JTI ,Sanofi Rusia gibi şirketlerin de Türkiye’ye gelmesini sağlamıştır.

Aynı dönemde Rixos Hotels’e bağlı Harbiye Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve 11 bin kişinin katıldığı IMF Kongre operasyonu  planlamasında bulunmuş, 5 yıla yakın ise  Dünya’nın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotels Group  World Wide‘e bağlı Ramada Antalya ve  Ramada İstanbul’da Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Kısa bir süre Mardin ilinin 5 yıldızlı Erdoba Elegance Covention Center , Erdoba Osmanlı Konakları, Selçuklu Konakları, Asur konakları, Babil konaklarına koordinatörlüğünü de yapmış bulunuyor.

Yiyecek ve içecek konularında deneyimli, aynı zamanda Kongre ve incentive anlanında ulusal ve uluslar arası kongreler konusunda da deneyimli olan VEFA ÇELİK evli ve 2 çocuk babasıdır, İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. 

Isparta’nın beş yıldızlı oteli olan Barida Hotels’de yeni görevine başlayan Çelik, Isparta’nın turizmde henüz keşfedilmemiş potansiyele sahip olduğunu, bunun el birliği ile daha ileri kitlelere ulaştırılabileceğini belirtti.

Bu haber 662 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...