Kırmızı ­- siyahlıların hedefi 1. Lig

20 Ağustos 2015 19:15

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü’nde yeni transferler kamuoyuna tanıtıldı. TOFAŞ, Maliye Okulu, Konya Büyükşehir Belediyespor, Ankara PTT, Seydişehirspor, ALTEKMA, Adana, Okyanus Koleji, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Afyonkarahisar Belediyesi, Kula Belediye, Düzce Belediye ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi gibi güçlü ekiplerle mücadele eden olacak kırmızı­siyahlılarda hedef: 1. Lig

Geçtiğimiz gün Barida Hotels’de düzenlenen basın toplantısında yeni transferlerden 6’sı Isparta’ya geldi.

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Barış Gümüş, yeni sezonda çok güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, “10 transfer yaptık. Sil baştan yepyeni bir kadro kurduk. İnşallah geçen yıl kıl payı kaçırdığımız 1. Lig sevincini bu yıl Isparta halkına yaşatmak istiyoruz” dedi.

 Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezona sil baştan bir kadroyla giriyor. Geçtiğimiz yılki kadrosundan bir tek oyuncuyla dahi anlaşmayan kırmızı­siyahlılar, yeni bir ekip kurdu. Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz pazartesi günü Barida Hotels’de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kulüp Başkanı Barış Gümüş, Yönetici Şükrü Top, Antrenör Timur Kapsal ve yeni anlaşılan voleybolcular katıldı.

 Kulüp Başkanı Barış Gümüş, Isparta’ya 1. Lig sevincini yaşatmak istediklerini belirterek, “Sil baştan yepyeni bir kadro kurduk. İnşallah geçen yıl kıl payı kaçırdığımız 1. Lig sevincini bu yıl Isparta halkına yaşatmak istiyoruz. Hedefe ulaşmak için sağlam bir ekiple yola çıkıyoruz. Zorlu bir gruptayız. TOFAŞ, Maliye Okulu, Konya Büyükşehir Belediyespor, Ankara PTT, Seydişehirspor, ALTEKMA, Adana, Okyanus Koleji, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Afyonkarahisar Belediyesi, Kula Belediye, Düzce Belediye ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi gibi güçlü rakiplerle karşılaşacağız. İlk maçımız TOFAŞ ile 4 Ekim’de deplasmanda. Birbirinden güçlü rakiplerimiz var. Ve ayrıca Türkiye Kupası maçımızda oynanacak” dedi.

Ayrıca Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü olarak 17­19 Eylül tarihleri arasında güller diyarında özel bir turnuva düzenlemeyi planladıklarını belirten Gümüş, “Spor Isparta’da düzenlenmesini planladığımız turnuvaya Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlar gelecek. Bu sezon Isparta halkı voleybola doyacak” diye konuştu.

Başta Isparta Valisi Vahdettin Özkan olmak üzere, Belediye Başkanlığı’na ve Milletvekillerine teşekkür eden Başkan Gümüş, tüm sporseverleri maçlarına davet etti. Gümüş, ekonomik desteğe de ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Antrenör Timur Kapsal ise bu yıl grupta 14 takımın olduğunu bildirerek, “Ayrıca 17­19 Eylül tarihleri arasında düzenlemeyi planladığımız özel voleybol turnuvasına 3 Süper Lig takımı ve 3 tane de 2. Lig takımı katılacak. Transferlerimiz yıllarca 1. Liglerde üst düzey takımlarda forma giyen isimler. Kadromuz 10 olacak. Kamp hazırlıklarımızı burada yapacağız. Isparta’ya 1. Lig sevincini yaşatmak istiyorum” dedi.

Takım Kaptanlığına getirilen yeni transfer eski Galatasaraylı Serdar Semerci ise çok güzel karşılandıklarını belirterek, “Yönetim kurulu bizi çok iyi karşıladı. Bu güzellikler bizi gelecek için umutlandırdı. Her şey çok güzel başladı. Takımımızda birkaç eksiğimiz var. Diğer arkadaşlarımızda geldikten sonra tam bir takım olacağız. Savaşacağız ve başarılı olacağız. Ayrıca Isparta’da ilk kez oynayacağım. Ateşli seyircisinin olduğunu biliyorum. Bu güzel taraftarı yanımızda görmek isteriz. Tüm kent birlik ve beraberlik içerisinde olursa başarı kaçınılmaz olur” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle toplantı sona erdi.

İŞTE YENİ TRANSFERLER:

Serdar Semerci (Smaçör)

Hürol Temel (Orta Oyuncu)

Serkan Erseller (Orta Oyuncu)

Mahmut Özkılıç (Smaçör)

Cenk Taşçı (Smaçör­Libero)

Taner Elmacı (Kondisyoner­İstatistik)

Sefer Yeşilöz (Orta Oyuncu)

Cihan Yılmaz (Pasör)

Ceyhun Tendar (BJK Pasör görüşülüyor)

Bu arada Isparta Sportif’in ilk yarı fikstürü ise şöyle:

4 Ekim TOFAŞ ­Isparta Sportif

11 Ekim Isparta Sportif­ Maliye Okulu

18 Ekim Isparta Sportif­ Konya B.B.

25 Ekim PTT­ Isparta Sportif

1 Kasım Isparta Sportif ­Seydişehir

4 Kasım ALTEKMA­ Isparta Sportif

8 Kasım Isparta Sportif ­Adana

13 Kasım Okyanus Koleji ­Isparta Sportif

22 Kasım Isparta Sportif­ İBB

29 Kasım Afyonkarahisar ­Isparta Sportif

6 Aralık Isparta Sportif­ Kula Belediyespor

13 Aralık Düzce Belediye­ Isparta Sportif

20 Aralık Isparta Sportif Eskişehir A.Ü.

Bu haber 1263 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...