Okullar yeni döneme hazırlanıyor

21 Ağustos 2015 19:10

Isparta’da bir çok okul idare ve öğretmenler tarafından boyanıyor.

Isparta’daki okullarda Türkiye’ye örnek bir dayanışma örneği sergileniyor. Lise ortaokul ve ilkokulların büyük bir bölümünün bina iç boyaları okul idareleri ve öğretmenler tarafından yapılıyor.

Boyaların büyük bölümü devletten veya hayırseverler tarafından karşılanıyor. Boyayı ise okul yönetimi ve gönüllü öğretmenler tarafından yapılıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, tüm ülkeye örnek bir dayanışmanın Isparta’da yaşandığını belirterek şunları söyledi:”Aynı anda bütün okullarımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamamız mümkün değil. Devletimizin imkanları ve zaman nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Devlet olarak her türlü desteği veriyoruz. Boyama işlemlerini ise okul idarecilerimiz ve gönüllü öğretmenlerimizin yaptığı okullarımız var. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yeni eğitim – öğretim yılına çocuklarımızın pırıl – pırıl sınıflarda başlaması açısından önemli bir çalışma. Her zaman okul idarelerimizin yanındayız.

Eğitim camiamızdaki birlik – beraberlik gurur verici. Isparta’daki eğitimi el birliği ile her açıdan en iyi noktaya getirmek için çalışıyoruz.”

Okul idarecileri ise devletten gereken desteği aldıklarını, eksik kısımları da gönüllü öğretmenlerle birlikte tamamladıklarını belirterek, eğitim için her zaman çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...