Zabun; “Sayın Günaydın ipe un sermekten başka bir şey yapmamıştır”

21 Ağustos 2015 19:12

ITKM ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Zabun, “Bugüne kadar sayın Günaydın ipe un sermekten başka bir şey yapmamıştır. Yaptığı bir şey vardır karşılığını almadan tapular üzerindeki şerhleri kaldırmaktır. ITKM'yi çıkmaza sokan konu budur” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ITKM'nin yapılmasını AK Parti Milletvekillerinin engellediğini ileri süren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a sert tepki gösterdi. Zabun, “Bu şehre sayın Günaydın'ı biz mahkum ettik, sorumlusu biziz. Özür dileriz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ITKM ile ilgili şunları söyledi: "Ben sayın Günaydın'la birlikte bulunduğum ortamlarda şahsen de kendisine ilettim. 'Sayın Başkan bu ITKM kanayan bir yara haline gelmiştir. Burayı çözmek zorundasınız. Bu mecburiyettir. Bu Isparta halkına karşı sorumluluktur. Biz AK Parti olarak ne tür destek vermek gerekiyorsa bu desteğe hazırız. Yeter ki siz çözüm iradesini ortaya koyun’

Bugüne kadar Sayın Günaydın ipe un sermekten başka bir şey yapmamıştır. Yaptığı bir şey vardır karşılığını almadan tapular üzerindeki şerhleri kaldırmaktır. ITKM'yi çıkmaza sokan konu budur. Sayın Günaydın bazı şeyleri ima etmeye çalışıyor. Tam da ifade edemiyor da. Sayın Günaydın'ı anlamak mümkün değil. Bu tür bir yaklaşıma cevap vermek bile abesle iştigaldir. O gülerek yaptığı açıklamaya kargalar bile güler. Gökkubbe'yi de mi AK Parti engelliyor? Orası neden duruyor? Orayı da mı AK Parti milletvekilleri engelliyor? Gökkubbe'yi kurarken büyük laflar ediyordunuz, trilyonlarca lira harcadınız. Bu memleketin kaynaklarına yazık değil mi? Sayın Günaydın halüsinasyonlar görmeye başladı. Paranoya içerisine girdi. Akli dengesinin yerinde olmadığından endişe etmeye başladık.

Biz bu şehre Sayın Günaydın'ı mahkum etmekten ötürü özür dilemiştik. Şimdi bin kez özür diliyoruz. Sayın Günaydın'a Isparta'yı mahkum etmek bizim sorumluluğumuzdur. Ve bin kez özür diliyoruz. Kendisine gelsin. İşleriyle işgal olsun. Sayın Günaydın'ın fantezileri ile bu şehrin kaybedecek zamanı yok."

Bu haber 805 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...