Barla’da elektrik kesintisi

22 Ağustos 2015 13:51

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 24 Ağustos 2015 Pazartesi günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Eğirdir ilesine bağlı Barla köyünde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Eğirdir İlçe İşletme Şefliği ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

24 Ağustos 2015 Pazartesi günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Barla TR-6 KÖK’ den Barla Köyü Boyalı Mahallesi çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Barla Köyü ve Mahalleleri, Barla Köyü içme suyu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...