Elektrik kesintisi

24 Ağustos 2015 18:25

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 25 Ağustos 2015 Salı günü il merkezinin büyük bir bölümünde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

25 Ağustos 2015 Salı günü M-6, M-7, M-8, M-9 Dağıtım merkezi trafolarında yapılacak enerji kesintisinden; 08:30 ile 11:00 saatleri arasında; Isparta Merkez Fatih Mahallesi, İpliksan fabrikası, Emniyet Müdürlüğü binası, Adliye Sarayı binası, Hayırlar Cami Kız Kuran Kursu, Petrol Ofisi ve Zeki Otomotiv ile özel trafolu müşterilerimiz etkilenecektir. 10:00 ile 13:00 saatleri arasında; Fatih ve Zafer Mahalleleri, Deregüme Köyü ve Deregüme sulama pompaları, Antalya Sera, Tan Tarım ile özel trafolu müşterilerimiz etkilenecektir. 12:30 ile 14:30 saatleri arasında Yakaören ve Gelincik Köyleri, Batıkent, Binbirevler, Işıkkent, M.Türkeş Mahalleleri ile Mahrukatçılar Sitesi, ISPAŞ fabrikası ve Batıkent Spor salonu ile özel trafolu müşterilerimiz etkilenecektir. 14:30 ile 17:30 saatleri arasında; Hızırbey, M.Türkeş, Işıkkent, Yedişehitler, Dere ve Yenice Mahallelerinde bulunan müşterilerimiz etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir”.

 

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...