Bahçeşehir Koleji´nin İnşaatı Başlıyor

25 Ağustos 2015 18:56

Bahçeşehir Koleji lsparta'ya geliyor. Isparta’ya 2016 -2017 eğitim - öğretim yılında Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarından biri daha geliyor. Metro Dershaneleri ile eğitim sektörüne giren ve bu yıl Özaydın Temel Liseleri ile eğitime giren iş adamı Mustafa Özaydın önümüzdeki eğitim - öğretim yılında görüşmelerini sürdürdüğü Bahçeşehir Koleji'ni büyük ihtimalle Isparta’ya getirecek.

Özaydın özel kolej inşaatına çok kısa süre içinde başlıyor. SDÜ 'nün yaptığı ihaleden TED Koleji'nin çıktığı arsayı 29 yıllığına kiralayan Özaydın, inşaata basamak için yasal süreçleri tamamladı. Özaydın inşaata başlamak için SDÜ yönetimi ile de görüştü.

Isparta’ya eğitim ve konut sektöründe hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Özaydın şunları söyledi: "Özellikle eğitim sektöründe hizmet vermek çok büyük bir gurur. 2016 - 2017 eğitim - öğretim yılında inşallah Bahçeşehir Koleji'ni Isparta’ya kazandıracağız.

 Görüşmelerimiz sürüyor. İnşaatımız da çok kısa süre içinde başlıyor. Isparta’nın eğitim kalitesine daha yüksek kalite katacağız. Ayrıca Özaydın Temel Lisemize gösterilen ilgi içinde teşekkür ediyorum. Çok kaliteli bir kadromuz var.

Bu haber 2018 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...