Saadet Partililerden hem toplantı hem piknik

25 Ağustos 2015 19:02

Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığı her ay gerçekleştirmiş olduğu İl Divan toplantılarını bu ay farklı bir biçimde gerçekleştirdi.

Eğirdir ilçesine bağlı Yukarıgökdere köyü Kocapınar mevkiinde gerçekleştirilen Saadet Partisi Isparta Ağustos 2015 il divan toplantısı İl başkanlığına bağlı diğer ilçelerinden gelen ilçe başkanları, üye eş ve çocukların katılımıyla birlikte bir piknik havasında yapıldı.

Öğle namazına müteakiben başlayan toplantıya Saadet Partisi Isparta eski İl Sorumlusu Hasan GÜLDAL, Saadet Partisi Isparta il sorumlusu Cevat Gençay, İl başkanı Adem Oflaz, İl müfettişi Muhammet Mustafa Gülal, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Akbulut, İlçelerden gelen üyeler eş ve çocukların katılımıyla yapılan toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Toplantıda günümüz gündeminde sıcaklığını koruyan şehitlerimize dua ve Fatihalar hediye edildi. Siyasi gündem gelişmelerinde ise 1 Kasım da yapılacağı düşünülen yeniden erken seçim ufkunda, teşkilatların eksikliklerini tamamlaması konusunda fikir alış verişleri üzerinde istişare edildi.

Toplantının bitiminde il ve Merkez ilçe teşkilatının katkılarıyla hazırlanan öğle yemeği misafirlere ikram edildi. 

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...