ZEHRA ÇAĞNUR ÜNLÜ RİCK TOPRAĞA VERİLDİ

25 Ağustos 2015 19:06

DDY’larından emekli merhum Tahsin Tokoğlu’nun torunu, Yıldız- Muzaffer Ünlü’nün kızı  Türkiyenin İsviçre Cenevre Başkonsolosluğunda Muavin Konsolos olarak görev yapan ZEHRA ÇAĞNUR ÜNLÜ RICK  vefat etti.

Cenevre’de  genç yaşında vefat eden Zehra Çağnur Ünlü Rıck’in cenazesi  cumartesi günü Isparta’ya getirildi ve Pazar günü Mimar Sinan Camiinde öğle namazını takiben  Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Uzun yıllar görev yaptığı Dışişleri Bakanlığından çok sayıda arkadaşı  Ispartaya gelerek Zehra Çağnur Ünlü Rıck’ı  son yolculuğuna uğurladılar.

Genç yaşta vefat eden Merhume’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ZEHRA ÇAĞNUR ÜNLÜ RICK’in biyografisi:

12.10.1973 yılında Ankara’da doğdu. 1979 yılında Okula Isparta Ülkü İlkokulunda başladı. Ankara Yükseliş Kolejinden 1991 yılında mezun oldu. Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesinin Uluslararası İlişkiler bölümünden 1997 yılında diploma aldı. Dışişleri Bakanlığında 1997 yılında aday meslek memuru olarak göreve başladı. 1999 yılında ilk yurt dışı görevi olan Kenya/ Nairobi’ye tayin oldu. Dışişleri Bakanlığının yurt içi ve yurt dışı  çeşitli bölümlerinde görev yaptı. Son olarak 2012 yılında İsviçre/ Cenevre Başkonsolosluğuna Konsolos Muavini olarak atandı.

      

Bu haber 1294 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...