Posta’dan başarıya ödül

15 Kasım 2012 18:17

Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı, Müdürlük personelinin çocuklarından olan 2012 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’nda Türkiye genelinde ilk bin öğrenci arasına giren Asiye Özkan’a çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Söz konusu uygulamanın yeni başladığını ve bundan sonraki sınavlarda devam edeceğini ifade eden Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Genel Müdürlüğümüz tarafından gönderilen bir genelge çerçevesinde Isparta Posta Başmüdürlüğü olarak bundan böyle personelimizin gerek İlköğretim sonunda yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) gerekse lise sonunda yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’na giren ve Türkiye genelinde ilk bin öğrenci arasına giren çocuklarını ödüllendirme uygulamasına başlamış bulunuyoruz.

Bu uygulamanın ilkini de kuruluşumuzun 172. Yıldönümü kapsamında 2012 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’nda Türkiye genelinde ilk bin öğrenci arasına giren personelimiz Levent Özkan’ın kızı Asiye Özkan’ı ödüllendirerek başlattık. Bu öğrencimize Samsung Marka Dizüstü Bilgisayar, Kalem Seti ve Pul Albümü ile PTT promosyonlarından oluşan ödüller vererek kendisine hem moral hem bundan sonraki hayatında daha başarılı olması için destek verdiğimizi düşünüyorum. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Posta Başmüdürlüğü personeli ve Öğrenci Asiye Özkan’ın babası Levent Özkan da, Müdürlüğünün böyle bir uygulama yapmasından dolayı mutlu olduğunu ve kızına verilen ödüllerin kızı için bir ilham kaynağı durumunda bulunduğunu söyledi.

Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı’nın makamında gerçekleştirilen ödül törenine; Öğrenci Asiye Özkan ile Öğrenci Velisi Levent Özkan’ın yanı sıra Başmüdür Vekili Mehmet Koçer ile Posta İşletme Hizmetleri Müdürü Mehmet Ay da katıldılar.

 

Bu haber 1015 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...