Merko yeni projelerle atılım yapıyor

27 Ağustos 2015 19:30

İlimizin tek kooperatif AVM’si olan Merko yaşlılara yönelik yeni projeler geliştiriyor. İlk olarak Alo Merko Hattı kuran işletme yaşlıların siparişlerini evlerine kadar ücretsiz götürecek. Bir diğer proje ise yaşlıları yalnız bırakmamak için Yaşlı Bakım Evi kurmak.

Isparta’da marketçiliği başlatan ilk kuruluş olan ve yıllar geçtikçe çizgisini hiç bozmayan MERKO, geleneklerine bağlı kalarak yeni atılımlara giriyor. Market noktalarına gitmekte zorlanan 70­80 yaş grubundaki müşteriler için Alo Merko Servis Hattı kuruldu. İhtiyaçlarını ve isteklerini telefonla yazdıranlara kapısına kadar ücretsiz servis yapılacak. Merko'nun ikinci sosyal projesi ise kimsesi olmayan yaşlılar için Yaşlı Bakımevi kurmak. Kimsesi olmayan yaşlılar için öncelikle Merko çalışanları olmak üzere bir yaşlı bakım evi düşündüklerini bildiren Merko Tüketim Kooperatifi Başkanı Hasan Özdemir, ‘’Yaşlıları yalnız bırakmamalıyız. Başka projelerimiz de var ama basamakları bir bir çıkmamız gerekiyor. Tüm bu projeler maddi imkânlara dayanmaktadır. Başarının sınırı yok. Merko daha da büyümeli ve ileriye gitmelidir’’ dedi.

DAVRAZ VE YEDİŞEHİTLERE ŞUBE AÇILACAK

Son olarak şubeleşmeye devam edeceklerini de bildiren Özdemir, ‘’17 Nisan’da 4. şubemizi Evren Mahallesi Çay Boyu mevkiinde açtık. Önümüzdeki programlarda en az 2 tane daha şube açma plânımız mevcut. İlki Davraz Çarşamba Pazarı’nda, bir diğeri de Yedişehitler Mahallesi’nde olması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir. Şubelerimizi artırmanın yanı sıra Merko olarak bir sosyal faaliyeti hayata geçireceğiz.

 

Bu haber 743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...