“Büyük Zafer’in 93’ncü yıldönümü kutlu olsun”

29 Ağustos 2015 14:08

Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gökmenoğlu’nun mesajı şöyle: “Hür ve bağımsız yaşama irademizi tüm dünyaya ilan ettiğimiz Büyük Zafer'in 93. yıl dönümünü idrak ediyoruz.

Türkiye son yıllarda çetin günlerden geçmektedir. Antiemperyalist, tam bağımsızlıktan yana Cumhuriyet ve devrim bilincine sahip onurlu insanların geleceğe ilişkin kaygılar  taşıdığı hepimizin malumudur. ''Hukukun üstünlüğü" ilkesini yok sayan uygulama örnekleri alabildiğine kol gezmektedir.

30 Ağustos tarihi çok zor şartlarda, hep birlikte mücadele veren milletimizin vatanına, özgürlüğüne, değerlerine olan bağlılığının ve inancının bir nişanesidir.

Tarih boyunca farklılıklarımız birliğimizi tamamlayan zenginliklerimiz olmuştur. Bundan sonra da böyle olacaktır. Son dönemde farklılıklarımızı çatışmaya ve iç karışıklığa çevirmek isteyenlerin oyununu bozmak görevimizdir. 

Bizler canları pahasına bu toprakları bize vatan olarak bırakan ecdadımızın mirasçıları olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman korumak zorundayız. Başta hukuk alanında olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, ve evlatlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için çalışmaya devam etmek ve Türkiye Cumhuriyeti Üzerinde Son dönemde oynanmaya çalışılan oyunu bozmak zorundayız.

Üzerinde başımız dik, onurumuzla, özgür ve egemen yaşama kararlılığında olduğumuz bu toprakları bize vatan yapmak için dün olduğu gibi  bugün  de can veren Güvenlik güçlerimizin  anıları önünde saygıyla eğiliriz.  Kahramanlarımızın bize bırakmış oldukları sorumluluğun dün gibi bu günde bilincindeyiz. Ulusumuz, her zaman ülkesine, cumhuriyetine, ulusal birlik ve beraberliğine yönelik iç ve dış tehditlere dün olduğu gibi bu günde er ya da geç gerekli cevabı verecektir

Hukuk Devletinin ve Hukukun savunucuları, uygulayıcıları olan Isparta Barosu mensupları olarak, Ulusumuzun ve Isparta Halkının bu büyük bayramını yürekten kutlarken; Sevgili Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Şehitlerimizi Gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 93. Yıldönümünde yeniden haykırıyoruz; “ Kimse Birlik ve Beraberliğimizi Bozamayacak” 

Bu duygularla milletimizin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutluyor Allah bir daha Ulusumuza yeni zaferler kazandırmak zorunda bırakmasın diyerek Saygılar sunuyoruz”.

Bu haber 748 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...