MHP’de hareketlilik başladı

1 Eylül 2015 18:16

YSK tarafından erken seçim tarihinin 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacağının açıklanmasının ardından MHP'de de hareketlilik başladı. MHP'den 26. Dönem Milletvekili Aday Adaylıkları için başvurular 1 Eylül tarihi itibariyle Genel Merkeze yapılabilecek, MHP'de aday adaylık başvuru süreci 14 Eylül'de sona erecek.

VALİ'NİN YERİ DEĞİŞMEZ

Isparta’da 7 Haziran seçimlerinde bir önceki seçime göre oylarını en çok artıran parti olmasına rağmen, birinci sıra adayı Vali Nuri Okutan'ı Ankara'ya gönderebilen MHP'de şimdi en çok merak edilen listelerin değişip değişmeyeceği. Parti kulislerinden yansıyan duyumlara göre, birinci sıra adayı Nuri Okutan'ın erken seçim de ilk sıra aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, diğer sıralardaki İsimlerde değişikliğe gidilebileceği fikri ağır basıyor.

BIÇAKLI ADAYLIK İÇİN İSTİFA EDİYOR

MHP'den iki dönem Isparta Milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı, yeniden aday olmak için memuriyet görevinden istifa ediyor. MHP'de iki dönemdir ikinci sıra milletvekili adayı gösterilen ancak seçilemeyen Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı, 1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi aday adaylığına soyunuyor.

DEMİRTAŞ ADAY

Aday listesinde üçüncü sırada bulunan Ziya Nuhoğlu'nun Genel Merkezin tasarrufu doğrultusunda hareket edeceği öğrenilirken, dördüncü sıra Milletvekili Adayı Mimar Hakan Demirtaş'ın da yeniden aday aday olacağını yakın çevresine söylediği edinilen bilgiler arasında.

TUNCAY ENGİN NE YAPACAK?

Denizli Vali Yardımcılığı'ndan istifa ederek geçen seçimlerde aday adayı olan eski BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin'i n adaylığı düşünmediği  aldığımız bilgiler arasında.

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...