Demirtaş Yeniden Aday Adayı

3 Eylül 2015 19:02

MHP'den 7 Haziran seçimlerinde 4.sıra milletvekili adayı olan Mimar Hakan Demirtaş, 1 Kasım erken seçimleri için de aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı. Demirtaş,  "Yeniden aday adayıyız. Adaylık başvurumuzu Çarşamba günü Ankara’da yapacağız. MHP’den 4.sıra milletvekili adayı olmak anlatılmak bir gururdur. Bu dönemde aday adayı olmak da ayrı bir gurur verecek.

Sayın Genel Başkanımızın açıklamalarını pür dikkatle dinlememiz gerekiyor. Çizgimizin dışında başka duruşu olmaması hepimizi gururlandırıyor. Partimizle, liderimizle sonuna kadar gurur duyuyoruz. Ne zaman yönetme iradesi bize verilir bizim de çözüm sürecimiz vardır. O süreç işleyecektir.Kafalarda bir MHP’yi bitirme algısı oluşturulmaya çalışılıyor.

Devlet bey Tuğrul beyi 3 ay önce partiden gönderseydi ne denecekti? Herkesi gönderiyor. MHP teşkilatı MHP ilkeleriyle yürüyen lideriyle gurur duymaktadır. Devlet bey ben ana muhalefet olmaya hazırım dedim. İllaki MHP ile koalisyon diyorsanız 4 şartım var dedi. Bundan 20 yıl önce bugünler anlatılsa inanın gülerdik. 20 yıl sonra anlatılsa inanmayacağızdır. Partimizin izlediği siyaset 49 yıllık siyasetin devamıdır. Biz liderimizle gurur duyuyor ve arkasında olduğumuzu söylüyoruz.

Parayla anket yaptırsak 7 haziran seçimleri kadar yaptıramazdık. Şimdi bu kapsamlı bir anket gibi oldu.

İnşallah bu seçim Türk milliyetçileri ve diğerlerinin seçimi olacak. İnşallah MHP bu seçimden lider olarak çıkacaktır. Biz sahalara hazırız. 40 günün sonunda muzaffer olarak 2 Kasım sabahına uyanacağız."

 

Bu haber 722 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...