Saadet Partisi Milletvekili Aday Adaylarını belirledi

5 Eylül 2015 11:04

Saadet Partisi İl Sorumlusu ve Milletvekili Aday Adayı olan Cevat Gençay, Ankara’da yapılacak olan toplantıdan sonra seçimlere start verileceğini belirterek, “seçime tekrar milletin umudu olarak, Saadetsiz meclis olmaz anlayışı ile çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Saadet Partisi Milletvekili Aday Adaylığı için 8 kişi müracaat etti. İl Sorumlusu ve aynı zamanda Milletvekili aday adayı Cevat Gençay, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.  Gençay, yaptığı açıklamada; “Biz 1 Kasım seçimleri kararı alındıktan sonra yönetimimizin toplanması ile Isparta’da ki aday adaylarımızın müracaatlarını belirledik. Pazar günü yani 6 Eylül de Ankara’da 2 bin kişilik yapılacak bir toplantıya bu aday adaylarımızın isimlerini ve evraklarını il başkanımız götürecek. İl başkanımız bu evrakları genel merkeze teslim ettikten sonra tabi bizim partimiz de merkezi yoklama usulü olduğu için burada ki müracaat eden arkadaşlarımızın evrakları ile beraber sıralamalarını tekrar teşkilat mensuplarını çağırarak davet ederek onlarla fikirleriyle beraber istişare yaparak neticeyi açıklayacak.

Bize müracaat eden isimlerden Kenan Büyükleblebi, Hüseyin Yıldızhan, İbrahim Ateş, Davut Bol, İbrahim Özbakır, Nazmi Kiler, Dinçer Demirezen ve Cevat Gençay. Bu isimleri il yönetim kurulumuzla beraber il başkanımız genel merkeze teslim edecek.  Genel merkez de teşkilatlarla yapacak olduğu istişarenin neticesin de sıralamayı yapacak. Ve seçime tekrar milletin umudu olarak, Saadet’siz meclis olmaz anlayışı ile çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Ankara’da yapılacak olan toplantıdan sonra seçimlere start  verileceğini belirten Gençay “6 Eylül Pazar günü Ankara’dan döndükten sonra bizim Isparta’da teşkilat olarak çalışmalarımız başlamış olacak. Zaten biz burada son iki haftadır ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. İlçe yönetimlerimizi ziyaret ediyoruz. Çalışmalarımızı başlatmış durumdayız. Daha onlar çıkar hesapları, husumet hesapları yaparken rekabetteyken biz halka yönelik çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Çünkü bu milletin kurtuluşu için çalışmak en büyük ibadettir. Bu anlayışla çalışmalarımız sürdürüyoruz. Sıralama da nasıl bir netice gelirse gelsin bütün aday adayı arkadaşlarla beraber çalışmalarımızı da 1 Kasım’a kadar sürdüreceğiz.

Onun için bizim aday adaylarımız devamlı müracaatlar olabilirse alabiliriz. Hayırlı olsun diyoruz Isparta’mıza. İnşallah bu aday adayı kardeşlerimle beraber 6 Eylülden sonra Isparta’da siyasi bir hareketlenme başlayacak ve çalışmalarımız son hızıyla sürecektir. Her şey güzel olsun diyorum memleketimiz vatanımız Isparta’mız için bu güzellikler için de biz saadet partisi olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Ben katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber 768 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...