Ticaret Borsasında stratejik plan toplantısı

5 Eylül 2015 13:57

Süleyman Demirel Üniversitesi ve Ticaret Borsası, stratejik plan, yürütülecek faaliyetler, organizasyon yapısı ve idari konular ile ilgili ortak karar almak için bir araya geldi.

Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gök, Meclis Üyesi Ertuğrul Siyah, Genel Sekreter Ali Koyak ve Süleyman Demirel Üniversitesinden de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Teknokent Koordinatörü ve Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Polat katıldı.

Hedeflerinin  Isparta’nın ekonomik, ticari ve sosyal gelişim alanlarına katkı sağlamak ve Isparta’daki ticareti geliştirerek her alanda iç ve dış paydaşların etkin katılımını sağlamak olduğunu söyleyen Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nuri Selçuk, üniversitenin, hedeflerine giden yolda sivil toplum örgütleri, belediyeler, valilik ve diğer kamu kuruluşlarıyla ortak paydada buluşturan bir platform olduğunu ifade etti.

Üyelerimize ve Isparta’daki diğer kuruluşlara, şirket kuruluşu, şirketlerin pazarlama, satış ve diğer konularında, hizmet içi eğitim çalışmalarını düzenlediklerini aktaran Selçuk,  gelecek için  ümitli olduklarını söyledi.

Selçuk, Isparta’nın gelişimine katkı sağlamak için çıktıkları bu yolda kendilerinden desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu’ya teşekkür etti.

 

 

Bu haber 816 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...