“Firma işi bitiremezse devletimiz tamamlar”

8 Eylül 2015 14:51

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatının bekletildiği yönündeki haberleri yalanladı. Zabun, ‘’Herhangi bir olumsuzlukta devletimiz olaya hemen el atar’’ dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ilimizde yapımı 3.5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatının durduğu iddialarına açıklık getirdi. Firmanın kendisini toparlayarak inşaatın devam edeceğini söyleyen Zabun, “Eğer bunu başaramazsa Milli Savunma Bakanlığımız gerekeni yapacaktır” dedi.

Özel şirketlerde bazı sıkıntılara bağlı olarak böyle durumların yaşanabileceğini belirten Zabun, ‘’Ama aldığımız geri dönüşler firmanın kendisini toparlayarak inşaatı devam ettirecek. Bitiremese bile devletin elinde bu imkân her zaman vardır. Derhal devlet gerekli müdahaleyi yapar ve bu işi bitirir. Burada herhangi bir gecikme olmayacak. Zamanında bitirecek. Bekleme gibi bir durum söz konusu değil. Firma kendine tanınan sürede işi bitirse kimse bir şey diyemez. Ama yerine getirmezse, aşama kaydetmezse bakanlık gerekli müdahaleyi yapar. Herhangi bir tereddüt söz konusu değil’’ şeklinde konuştu. 

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...