“MHP’nin alacağı 1 fazla oy ülkemizin bölünmez bütünlüğü açısından önemli”

8 Eylül 2015 14:54

İsmail Bacak, Pazar günü MHP Genel Merkezine giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bacak, 7 Haziran seçimlerinde de milletvekili aday adayı olmuştu.

1 Kasım erken seçimleri öncesi partiler kısa hazırlık döneminde çalışmalarını tamamlayarak tekrar milletin huzuruna çıkacak. Bu süreçte partilerin milletvekili göstereceği isimler de çok önemli. Çünkü ülkenin içinde bulunduğu durum partilerin daha duyarlı davranmasını gerektiriyor. Öyle ki her gün gelen şehit haberleri vicdanları sızlatıyor. Bu anlamda üzerine düşen görevi yerine getirmek için yola çıkan işadamı İsmail Bacak, 1 Kasım erken seçimleri için partisi MHP’den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Dün genel merkeze giden Bacak bir de önemli açıklamada bulundu.

Erken seçimin diğer seçimlerin aksine ülkenin bekası için daha da önem taşıdığını ve bu uğurda gerekirse her şeyi yapabilecek isimlerin listede gösterilmesi gerektiğini bildiren Bacak, ‘’Geçmiş dönemdeki hatalar tekrarlanmamalı. Isparta’da ikamet eden, insanların onu çok iyi tanıdığı ve Isparta’nın sorunlarını adı gibi bilen birileri mutlaka 1 ya da 2’nci sıradan aday gösterilmeli. Ayrıca milletvekili adayı gösterilen kişiler rüştünü ispatlamış, seçilip gittikten sonra şehrini unutmayarak sorunlarla yakından ilgilenecek ve gerçek ülkücülerden oluşmalı. Tepeden inme kimselerin ne MHP nede diğer partilerde karşılığı olmuyor ve her seçim sonrası ‘Keşke’ deniyor. Ülkenin içinde bulunduğu durum da göz önüne alınarak erken seçimin diğer seçimlerin aksine önemi oldukça büyük. Burada MHP’nin alacağı 1 fazla oy ülkemizin bölünmez bütünlüğü açısından oldukça önem arz ediyor. Bizler ki vatanımız için seve seve her göreve hazır insanlarız. Şu anda da ülkemizin buna ihtiyacı var’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 672 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...