ITSO’dan başsağlığı ve kınama

8 Eylül 2015 14:59

Diyarbakır’da ve Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca kırsalında teröristlerce gerçekleştirilen hain eylem sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ve Yönetimi adına başsağlığı ve kınama mesajı yayınlandı. Terör örgütü üyelerinin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağına dikkat çekilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir. Bu millet acılar karşısında dik durmaya alışmıştır.  Eline silahı alıp, masum insanların kalbine kurşun sıkanların, tarihle hesabı çok ağırdır.  Bu hain ve alçakça saldırıyı gerçekleştirenlerin arkasındaki güçler ne kadar perde gerisinde kaldıklarını zannediyorlarsa da aziz Türk milleti onların kimler olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bunları yapanlara söylenecek en ağır söz bile öfkemizi anlatmaya yetmez. Hainler ve arkasındakiler Türk halkının vicdanındaki kara yerlerini almışlar ve bilmelidirler ki bu saldırılar ülkemizin birlik ve beraberliğine hiçbir zaman kurşun sıkamayacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın ki, ülkemiz bu belanın altından kalkacaktır ve hiçbir şehidimizin de kanı yerde kalmayacaktır.

Üzüntümüzü anlatacak kelime bulamıyoruz.  İşadamları olarak terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen ve yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet mensuplarının acısını yüreğimizde hissediyoruz. ITSO Meclisi ve Yönetim Kurulu olarak bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize de Cenabı Allah’tan acil şifalar temenni ediyoruz.”

 

                

Bu haber 642 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...