“AKP giderse terör biter”

8 Eylül 2015 15:00

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehitler ve yaralılar olduğu bildirildi.

Bu acı haberler üzerine MHP Isparta İl başkanı İsa yalçın kendi kişisel facebook hesabından AK partinin yürüttüğü çözüm sürecini eleştirdi.

MHP Isparta il Başkanı İsa Yalçın’ın facebook hesabından paylaştığı yazısı şöyle:

"AKP kurulduğu günden bu yana bu bir siyasi parti gibi kurulsa bile bu bir projedir. Bu ülkede ne kadar intikam almak isteyen varsa onlara taşorendur. Gelin bu partiye destek vermeyin dedik . Teröristle masaya oturulmaz terörle müzakere edilmez, mücadele edilir dedik. 13 yıldır iktidar korkusu ile İmralı’dan icazet aldılar kandile mesaj gönderdiler. işte bugün de ülkenin doğusu elden gitmek üzere , bir vesile ile geçtiğimiz günlerde bir tv programında söylemiştim bu terörün bu şekilde şehirleri ele geçirmesinin ve şehitlerin vebali AKP dir diye şimdi buna ilave ediyorum bu saatten sonra kanında şüphesi olmayan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı AKP’yi desteklerse bu akan kanda vebali vardır.

Yarın mahkemeyi kübra da hesabı düşünerek hareket etsinler. Bir cumhurbaşkanı diyor ki 400 vekil olsa terör olmazdı yazık yazık bu ülke kimler tarafından yönetiliyor. Bu bataklıktan kurtaracak yegâne güç yine aziz milletimizin ta kendisidir. Bu terör sandıkta AKP giderse bak nasıl bitiyor, Cenabı Allah kahraman askerlerimizi polisimiz vatandaşlarımızı aziz milletimizi korusun. Hepimizin başı sağolsun."

Bu haber 651 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...