“Hep birlikte hesap soracağımız günler yakındır”

8 Eylül 2015 15:02

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken; artan terör saldırılarını kınadı.

Güldiken açıklamasında; “ “Yine acı... Yine kan... Yine gözyaşı...

Milletimiz her gün birden fazla ateş düşen evi ve güvenlik güçlerimizin canlarını birilerinin hırsı, koltuğu ve iktidarı uğruna kaybettiği günleri adeta kanıksadı.

Ne oluyor bize böyle? Pkk terör örgütünün otuz yılı aşkındır sürdürdüğü bu bölme, parçalama, emperyalistlerin maşası olma durumu ne zaman son bulacak? İktidarın analar ağlamasın diye çıktıkları, ÇÖZÜ(LÜ)M dedikleri teröre taviz, yardım ve yataklık süreci sebebiyle yaşanan bu hain saldırılar nasıl son bulacak? Bunca kan üzerine hala daha 400 Milletvekili olsaydı bunlar olmazdı diyebilen saray kuşları ne zaman sesini kesecek? Ağzı sulanan akbabalar daha ne kadar vatan evladımızın kanını içecek?

Ergenekon, Balyoz zırvalarıyla itibarı örselenen Türk Silahlı Kuvvetlerimiz yıllardır yürütmeye çalıştığı terör mücadelesinde ne zaman zafere kavuşacak?

Hakkari Dağlıca baskınında kaç şehitimiz var, kaç yaralımız var ne zaman açıklanacak?

Bu soruları acaba hepimiz kendimize soruyor muyuz? Bu iki ayı aşkın süren saldırıların sorumlusu kim? Bunca evladımızın katillerine yardım ve yataklık eden kim?

Pkk terör örgütünün elebaşısıyla pazarlık masasına oturanlar değil mi? Devletimizin en üst kademelerinde oturanlar, bebek katili Abdullah Öcalan’ı şirin adam gibi göstermeye çalışanlar, pkk’nın kapı kapı makbuz karşılığı evlerden para topladığını engelleyemeyenler, ihaleleri onlara verenler, sözde barış sürecini başlattıkları günden bugüne kadar terör örgütünün silah ve mühimmat yığınağı yapmasına göz yumanlar bunların hesabını verebilecekler mi? Bizler, sizler, hepimiz bu hesabı artık sorabilecek miyiz?

Mardin’de şehit olan polis memurumuzun cebinden çıkan vasiyetteki cümleler nerede olduğumuzu gösteriyor. Şöyle demiş şehit Polis Mehmet Ali Hatunoğlu: ” Hiçbir iktidar temsilcisi gelmesin cenazeme... Allah'tan dileğim, aileme, ülkeme yaşattıkları acının binlerce mislini yaşasınlar. Kızımı hiçbir suretle devlete emanet etmiyorum. Devlet, ite köpeğe göz yumup bizlerin elini kolunu bağladıysa, silah arkadaşlarım, yoldaşlarım, kardeşlerim, hepiniz Allah'a emanetsiniz. Devlet uyuduğu için biz öldük!" Fazla söze de gerek yok sanıyoruz.

Ülkemizde, sınırlarımızda insanların ölmesine destek olanları, Pkk terör örgütüne taviz verenleri ve onlarla müzakere edenleri, Işid’i dolaylı yoldan değil direkt besleyenleri bilmiyor muyuz? Elbette hepimiz biliyoruz. O halde gün artık bu oyunları bozma günüdür. İhanet çetesini ülkemizden ve başımızdan defetme günüdür.

Kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, gerekçesi de ne olursa olsun bütün terörist faaliyetlerle mücadele etmek hükümetlerin öncelikli görevidir. İyi terörist, kötü terörist yoktur! Mazur görülebilecek terör saldırısı yoktur! Muhatap alınabilecek terör örgütü yoktur! Terör örgütleriyle devletler MÜZAKERE değil, MÜCADELE eder! Bu sebeple yıllarını terör örgütüyle müzakere ve pazarlık yaparak geçirmiş olan iktidar mensupları, gözlerimizin içine baka baka KANDIRILDIK derse yine şaşırmayacağız. Onların kandırılmadığını adımız gibi biliyoruz da, bu kaosu yaratanları iktidarda tutan vatandaşlarımızın kandırıldığına kesin gözüyle bakıyoruz.

Gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde olanlardan en kısa sürede kurtulacağız. Hep birlikte hesap soracağımız günler yakındır.

Üzülerek yine hain terör saldırılarında canlarını feda eden güvenlik güçlerimize rahmet diliyor, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Artık bu hain saldırıların son bulmasını umuyor, saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.                                                                    

 

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...