SDÜ Hastanesi 8’nci kez kalitesini tescilledi

16 Kasım 2012 17:52

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi 8. kez gerçekleştirilen kalite denetimini başarıyla geçti. Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite olan UKS Uluslararası Kalite Sistemleri ve Belgelendirme firması tarafından denetlenen SDÜ Hastanesi, kalite belgesini yenilemenin gururunu bir kez daha yaşadı.

Denetim ekibine incelemelerinde Hastane Başhekim Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. A. Murat Ceyhan, Kaliteden Sorumlu Müdür Yardımcısı Mehmet Deniz Çalışkan, Kalite Yönetim Ekibi Neriman Özkan, Aynur Toraman, Didem Eker, Serhat Uçar ve Ayşe Karayel eşlik etti.

Denetim ekibi tarafından ilk olarak dokümanlar ve birimler incelendi. Hastane personeline mevcut hastane donanımı ve bu donanımların kullanışları, rutin bakımları, birimlerin işleyişleri konularında çeşitli sorular yönelten ekip, personel için kalite eğitimi sayılabilecek gözlem ve deneyimlerini de paylaştılar.

Kapanış toplantısında hastanede uygulanan sistemin oldukça başarılı olduğunu vurgulayan denetçiler, çalışmalarından dolayı hastane ekibine teşekkür etti.

Bu haber 945 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...