Ülkü Ocakları Başkanından sert açıklama

8 Eylül 2015 19:41

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, 'Şehit üzerinden siyasi hesap yapanları tarih mutlaka gelmiş geçmiş en büyük riyakar, yalancı ve hain olarak yazacaktır' dedi

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Dağlıca'daki PKK saldırısı ve sonrasında yaşananlara yönelik sosyal medya hesabı üzerinden çok sert açıklama yaptı. Çapraz, "Hain Saldırının detayları hakkında devlet organları tarafından yeteri kadar açıklama yapılmasa da, edindiğimiz bilgiler şehit sayımızın korkunç seviyelerde olduğu ve Mehmetçiklerimizin kahramanca mücadelesinin halen devam ettiği yönündedir.  Memleketimiz şehit Kanı kokarken ne yazık ki yetkililerin açıklamaları yalan ve riya kokmaktadır!

Birileri çıkıyor 400 vekil alamadıkları için terörün azdığını söylüyor. 400 vekil terörle mücadele için mi yoksa terör örgütüne verdiğin sözler, tavizler için mi gerekli bunu da açıkla da herkes bilsin artık! Şehit üzerinden siyasi hesap yapanları tarih mutlaka gelmiş geçmiş en büyük riyakar, yalancı ve hain olarak yazacaktır!

BİZLER VEKİLLİĞE DEĞIL ŞEHİTLİĞE ADAYIZ!

Hain saldırıyı lanetliyor, henüz tam olarak sayısını bilmediğimiz tüm şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Kahramanca mücadele eden mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla..." ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...