Şehidin annesi acı haberi Isparta’da aldı

8 Eylül 2015 19:46

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit 16 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er 28 yaşındaki Uğur Yıldız'ın şahadet haberi Isparta merkezde oturan anne Gülbahar Çevikel'e verildi. Haberi aldıktan sonra fenalaşan Çevikel'in ise hastaneye kaldırıldı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca kesiminde PKK'lı bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu şehit olan 16 askerden, Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız'ın şahadet haberi Isparta'da oturan annesi Gülbahar Çevikel'e ulaştı. Haberi oturduğu Mehmet Tönge Mahallesi'nde alan anne fenalaştı. Ambulansta müdahale edilen Gülbahar Çevikel hastaneye götürüldü.

VALİ ÖZKAN ZİYARET ETTİ

Isparta Mehmet Tönge Mahallesi'nde oturan şehidin annesini bu sabah Vali Vahdettin Özkan ve eşi Ruhan Özkan taziye ziyaretinde bulundu. Vali Özkan, acılı anneye ve yakınlarına başımız sağolsun. Yüreklerimiz dağ gibi yandı. Sizlerin her zaman yanındayız" dedi.  Öte yandan şehidin annesinin yaşadığı evin önünde ise sürekli bir ambulans bekletildiği görüldü.

 

Bu haber 706 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...