“Unutulmasın ki, bu ülke sahipsiz değildir”

9 Eylül 2015 18:29

Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinlik ile binlerce vatandaş  terörü lanetledi. Şehitliğe kadar sloganlar eşliğinde yüründü. Dualar edildi. Grup yeniden Kaymakkapı Meydanında toplanarak hep bir ağızdan andımızı okudu.

Ülkü Ocakları'nın yurt çapında eş zamanlı düzenlediği Teröre Lanet yürüyüşü Isparta'da da büyük ilgi gördü.

Dün saat 19:00'da Kaymakkapı Meydanı'nda toplanan binlerce Ispartalı buradan sloganlar eşliğinde Garnizon Şehitliği'ne yürüdü.

Ellerinde Türk Bayrakları taşıyan binlerce Ispartalı "Kahrolsun PKK", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" gibi sloganlar atarak Garnizon Şehitliği önünde toplandı.

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz burada yaptığı basın açıklamasında AKP ve HDP'ye yüklendi. Açılım sürecini eleştiren Çapraz, "Unutulmasın ki, bu ülke sahipsiz değildir. Bu memlekette, tek bir Ülkücü kalsa ve elinde hiçbir silahı olmasa, o Ülkücü bu ihanete boyun eğmez, Şehitlerinin ardından yürümeyi bir vazife olarak telakki eder" dedi.

Çapraz; "Bu size son uyarımızdır: Kirli ve aşağılık siyasetinizden derhal vazgeçin. Kara propagandayı, suçu başkasına yüklemeyi bir kenara bırakın. Buzdolabına kaldırdığınız ihanet sürecini, derhal buzdolabından çıkararak imha edin. Pis ve yılan dilinizi kapatıp, iğrenç sesinizi kesin. Her birinizin kim olduğunu, nereden nasıl peyda olduğunu, hangi karanlık yataklarda düşüp kalktığınızı biliyoruz. Gün oldu solcu, gün oldu liberal, gün oldu siyasal islamcı oldunuz, ancak bu millete ihanetiniz hiç bitmedi. Artık tercihinizi yapacaksınız, ya adam gibi ekmeğini yediğiniz millete layık olun, ya da bu ülkede size huzur ve mutluluğun haram olacağı gerçeğine kendinizi hazırlayın" diye konuştu.

Şehitler için duaların okunmasının ardından grup yeniden sloganlar eşliğinde Kaymakkapı Meydanı'na yürüdü.

Burada binlerce kişi hep bir ağızdan Andımızı okuyarak dağıldı.

Bu haber 766 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...