“Saldırıları lanetliyoruz”

10 Eylül 2015 18:44

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Hakkari Dağlıca, Iğdır, Şırnak ve Tunceli'deki terör saldırısına ilişkin bir açıklama yaptı. Bu saldırıların Türkiye'nin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik olduğunu belirten Ahmet Adar, "Hayatını kaybedenler için acımız sonsuzdur. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız" ifadesini kullandı.

ITB Başkanı Adar, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, masumların canına kasteden terörün her türlüsünü kınadıklarını bildirdi.

Bu saldırıların Türkiye'nin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik olduğuna dikkati çeken Adar, şu değerlendirmelerde bulundu:      "Hayatını kaybedenler için acımız sonsuzdur. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı üyelerimiz ve iş dünyası adına lanetliyoruz.

İnanıyoruz ki devletimiz bu saldırının faillerini en kısa sürede bulacaktır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah hepsinin ailesine sabır ihsan eylesin. Milletimizin başı sağolsun."

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...