Ak Parti´de yeni adaylar mülakata alınacak!

11 Eylül 2015 18:49

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan 27 kişi için süreç başlıyor, İl Başkanı Zabun,  'Daha önce müracaat eden arkadaşlarımız yoğunlukta.

Onlarda hafıza daha taze ve yeni. Yeni müracaat eden arkadaşlarımızla ilgili de gerekli mülakat gerçekleştirilecek" dedi. 1 Kasım erken seçimleri öncesi partilerde liste hazırlama dönemine girildi. Tüm partiler için yaklaşık 10 gün sonra kesin üsteler belli olmuş olacak. Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinden aday adaylığı başvurusu yapan 27 kişiyi ilgilendiren önemli bir bilgi paylaştı. 27 aday adayı içerisinden genel merkezin ön değerlendirmeleri gerçekleştirdiğini bildiren Zabun, 'Titizlikle bir çalışma yürütüyor.

MÜLAKAT YENİLERLE YAPILACAK

Cumartesi günkü kongreden sonra oluşacak MYK ile Genel Başkan Yardımcılarımız bu değerlendirmeleri yapacak. Bir sonuç olarak 18 Eylül'de milletin takdirine sunacaktır. Daha önce müracaat eden arkadaşlarımız yoğunlukta. Onlarla daha hafıza taze ve yeni. Yeni müracaat eden arkadaşlarımızla ilgili de gerekli mülakat gerçekleştirilecek. Bu şekilde hayırlı bir sonuçla milletimizin önüne çıkmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...