Bimeks Ispartalıların hizmetine girdi

15 Eylül 2015 17:37

Isparta’da bimeks Mağazası Isparta’ya açıldı. Açılış öncesi indirimlerden faydalanmak isteyenler kuyruğa girdi. Kırmızı kurdelenin kesilmesiyle birlikte mağazada alışveriş start aldı.

Bimeks Satış Koordinatörü Uğur Aydın, Isparta’ya ilk mağazayı açtıklarını belirterek,"877 metrekare alan sahip bir mağaza. Özellikle beyaz eşya ve televizyonda oldukça geniş bir ürün çeşidimiz var.

Bunun yanı sıra tablet, bilgisayara, cep telefonu gibi ürünlerin de Ispartalılarla buluşturuyoruz. Şu andaki ilgiden memnunuz. Isparta’ya ve Bimeks’e yeni mağazamız hayırlı olsun. Televizyonda tablet bilgisayar ve beyaz eşyada piyasada bulunabilecek en iyi fiyatların atında indirim yaptık. Üç boyutlu akıllı LED TV 106 ekran. Sadece 1099 TL. Burası Isparta’ya açtığımız ilk mağaza. Halkın teveccühüyle başka mağazalar açmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Isparta mağazasının açılışında konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Erkan Demir, Isparta mağazasının çok şık bir mağaza olduğuna vurgu yaparak, “Güller şehrine gül gibi bir mağaza açtık” dedi.

Isparta’nın yeni yaşam ve cazibe merkezlerinden Centrum Garden AVM’de 877 metrekarelik geniş bir alanda mağaza açtıklarını söyleyen Demir, bu şekilde beyaz eşya ve televizyon gibi geniş sergi alanına ihtiyaç duyan ürünlere bu geniş alanı sağladıklarını ifade etti. Isparta mağazasında dizüstü bilgisayar ve akıllı telefon gruplarında da geniş seçenekler sunduklarını belirten Demir, tüm Ispartalıları Bimeks’in bu geniş ürün yelpazesinden ve çok kapsamlı, her bütçeye uygun ve sektörde alternatifi olmayan ödeme seçeneklerinden faydalanmaya davet etti.

25 YILLIK TEKNOLOJİ PERAKENDECİSİ BİMEKS

Bimeks, Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi. Çeyrek asırlık bir geçmişi olan şirketin Kadıköy’de ilk mağazasını açtığı tarih ise 1989... Bilgisayar, bilgisayar yan ürünleri ve yazılım satışıyla başlayan “teknoloji dükkanı” bugün 30 binden fazla ürün çeşidini pırıl pırıl mağazalarda müşterilerin beğenisine sunan, Türkiye’nin neredeyse tamamını kapsayan bir “teknoloji mağazaları ağına” dönüşmüş. Bimeks, her açılışta olduğu gibi Isparta mağazası açılışı için de onlarca üründen oluşan bir açılış indirimleri kampanyası hazırladı.

 

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...