9 kişi tutuklandı

15 Eylül 2015 17:43

Isparta Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelesini hızla sürdürüyor. İlimiz merkezinde yürütülen çalışmalar kapsamında 57 şahıs hakkında işlem başlatılarak, satışa hazır vaziyette 480 paket birer kullanımlık eroin maddesi ve uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi. 08.09.2015 günü 9 ayrı adreste eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şahıs yakalanarak, 9’u tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde Satıcılarına yönelik operasyonlarımız kesintisiz olarak devam ediyor.

İlimiz merkezinde yürütülen çalışmalar kapsamında 57 şahıs hakkında işlem başlatılmış olup, işlem yapılan şahıslardan satışa hazır vaziyette 480 paket birer kullanımlık eroin maddesi ve uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiştir.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptıkları tespit edilen ve değişik tarihlerde delillendirme amaçlı yapılan 30 ayrı yakalama olayında 57 şahıs hakkında işlem başlatılmıştır.

Haklarında işlem yapılan bu şahıslardan çoğunluğu satışa hazır vaziyette yaklaşık olarak 480 paketlik ve birer kullanımlık eroin maddesi ile uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiş olup, ekiplerimizce 08.09.2015 günü 9 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan arama işlemi ve sonrasında yapılan yakalama çalışmalarında 10 şahıs yakalanmıştır.

 Haklarında yapılan işlemlerin ardından yakalanan 10 şahıs 10 Eylül Perşembe günü mevcutlu olarak adli mercilerce sevk edilmiş olup, H. E., S.D., K.G., Z.A., M.D., F.İ., M.E., E.G. ve M.T. isimli şahıslar  çıkarıldıkları adli mercilerce TUTUKLANARAK Isparta Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. H.B. isimli şahıs ise mahkemece serbest bırakılmıştır.

 Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir. 

 

Bu haber 557 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...