Emniyet’ten Başsağlığı mesajı

16 Eylül 2015 19:52

Isparta Emniyet Müdürlüğü, Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan Ispartalı hemşehrimiz Polis Memuru Sezgin Uludağ’ın 1 komiser ve 2 polis memuru ile birlikte teröristlerin düzenlediği hain saldırı sonucunda şehit olmasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesaj şöyle: “Mardin Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta olan ilimiz Merkez, Darıören Köyü nüfusuna kayıtlı Polis Memuru Sezgin ULUDAĞ şehit olmuştur.

15 Eylül 2015 Salı gecesi saat 23:30 da Mardin iline bağlı Nusaybin ilçesi Barış Mahallesinde rutin güvenlik kontrollerini yaptıkları sırada bölücü terör örgütü üyelerinin daha önce yola döşemiş oldukları bombayı zırhlı Polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatması sonucu 1 Komiser Yardımcısı ve 2 Polis Memuru şehit olmuştur.

2014 yılında Mardin ili Nusaybin İlçesine tayin olan şehidimiz Polis Memuru Sezgin ULUDAĞ’ ın naaşı Mardin ilinde saat 11:00 de yapılacak resmi törenin ardından bugün öğlen saatlerinde ilimize ulaşacak olup, şehidimizin ailesi ilimiz Hisar Mahallesi 3607 Sokak No: 11/3 adresinde ikamet etmektedir.

 Şehidimize Yüce Allahtan rahmet diler, kederli ailesine, Ispartalı hemşehrilerimize ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz”.

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...