İnternet daha hızlı olacak

17 Kasım 2012 13:48

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Daşdöğen, Isparta’da bin860 km. uzunluğunda dev bir fiber altyapı oluşturduklarını belirterek; “Kısa zamanda Isparta’yı fiber internet teknolojisiyle tanıştıracağız” dedi.

Türk Telekom olarak ülke genelinde tüm şehirleri birleştiren 150 bin600 kmuzunluğunda dev bir fiber altyapı oluşturulduğunu ifade eden Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Daşdöğen; “Bizim hedefimiz Türkiye’yi ve dolayısıyla Isparta’yı çağdaş haberleşme altyapısına ve fiber teknolojisine kavuşturmak. Evler ve binalara kadar fiber hizmetini tüm müşterilerin ve internet servis sağlayıcıların kullanımına sunmak. Bu hedefin de zaten büyük bir bölümünü tamamlamış bulunuyoruz.

Zira,  Türk Telekom olarak 2012 yılını genişbant alanında pazara yepyeni ürünler ve teknolojiler sunacağımız bir yıl olarak planladık. İnternet kullanımının yaygınlaşmasında büyük rol oynayacak ve genişbant pazarını genişletmeyi hedefleyen Lokum hizmetimizin ardından şimdi de fiber özlemini bitiriyor ve haneye fiber hizmetimizi başlatıyoruz” dedi.

ADSL hizmetinin sunulmasıyla yaşanılan değişimden söz eden Daşdöğen; “İlimizi yeni teknolojilerle tanıştırmak misyonumuzla fiber dönüşümünü gerçekleştiriyoruz. Böylece, Fiber internet altyapısının bulunduğu lokasyonlarda ADSL müşterilerimiz talep ettikleri fiber internet paketine geçiş yapabilecek ve geçiş ücreti ödemeyecek. Mevcut müşterilerin ADSL paketi için ödedikleri ücrette değişiklik olmadan yüksek hızlı fiber internet paketlerinden faydalanmalarını sağlayacağız. İnternet servis sağlayıcılarının mevcut müşterileri kampanya kapsamında hiçbir ücret ödemeden daha yüksek hızlı fiber internet paketlerine geçiş yapabilecek. Bu vesileyle ilimizi de fiber internet teknolojisiyle tanıştıracağız” dedi.

 

Bu haber 1112 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...