“Bu bir görev ve sorumluluk almadır”

22 Eylül 2015 18:15

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, partisinde ülkenin bu kritik döneminde bir liste yarışı olmadığını belirterek, “Listelerin MHP’de nasıl olacağından çok bu dönemde seçime en iyi şekilde hazırlanabilmek için çalışmalar yürütülmüştür” dedi.

1 Kasım milletvekilliği seçimleri için artık nefesler tutuldu. Siyasi partiler aday listelerini dün YSK’ya sundu.   Adaylarını ilk açıklayan parti ise MHP oldu. MHP 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerine mevcut vekil Nuri Okutan, A. Ziya Nuhoğlu, İbrahim Yıldırım ve Hakan Demirtaş sıralamasıyla girecek. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bu listeyi değerlendirdi.

BU BİR YARIŞ DEĞİL, GÖREV VE SORUMLULUK ALMADIR

MHP’de ülkenin bu kritik döneminde bir liste yarışı olmadığını belirten Yalçın, “Listelerin MHP’de nasıl olacağından çok bu dönemde seçime en iyi şekilde hazırlanabilmek için çalışmalar yürütülmüştür. Listemiz belli olmuştur. Hizmet ve görev 4 arkadaşımıza tevdi edilmiştir. Bir başka seçimde başka arkadaşlarımız olabilirler. Bu bir yarış değildir sadece görev ve sorumluluk almadır. Isparta’mıza hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber 562 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...