TED Isparta Koleji kadrolarını Yabancı uyruklu öğretmenlerle takviye etti

22 Eylül 2015 18:24

İngilizce eğitimine büyük önem veren TED Isparta Koleji, eğitim kadrosuna yabancı uyruklu 3 İngilizce öğretmenini dahil etti. Yeni dönemde öğrenciler daha pratik bir İngilizce eğitimine sahip olacaklar.

TED Isparta Koleji, eğitim kadrosunu güçlendiriyor. Bu doğrultuda ana dilleri İngilizce olan 3 İngilizce Öğretmeni yeni eğitim sezonunda TED Isparta Kolejinde yabancı dil eğitimi verecek.

Kolejin tüm kademelerinde bir yabancı uyruklu İngilizce Öğretmeninin eğitim vereceğini dile getiren TED Isparta Koleji İngilizce Öğretim Bölüm Başkanı Lütfi Toksöz, “Böylelikle verdiğimiz yabancı dil eğitimi daha verimli geçecek ve öğrenciler daha iyi pratik yapma imkanı bulacaklar” dedi.

TED Isparta Koleji İngilizce Öğretmeni Hugo Ayala, kısa süre içerisinde okula entegre olduğunu ifade etti. Ayala, “Yaklaşık 3.5 haftadır buradayım. Ve şimdiye kadarki izlenimlerimin içerisinde buraya çok kolay entegre olduğumu gördüm. Okulda yapılan düzenli toplantı ve zümrelerde yeni seneye hazırlıklarımızı yaptık” diye konuştu.

KOLEJ KAMPÜSÜNÜ BEĞENDİLER

Kolej kampüsünü oldukça beğendiğini söyleyen TED Isparta Koleji İngilizce Öğretmeni Matthew Barge ise, kolejin sisteminin de kısa sürede uyum sağladığını belirtti. Barge konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “TED Isparta Koleji müthiş bir kampüse sahip. Burada sıcak bir şekilde karşılandık ve kolay uyum sağladık. Geldiğimiz günden itibaren yaptığımız çalışmalarda güzel geçti. Kampusu ve kolejin sistemini de oldukça beğendim.”

DİNAMİK BİR

Yeni eğitim yılında hayata geçirecekleri sistemi anlatan TED Isparta Koleji İngilizce Öğretmeni Corina Leong da, “Zaten kolejin hali hazırda kullandığı müfredat fazlasıyla dinamik ve sıra dışı” şeklinde konuştu.

Leong konuşmasına şöyle devam etti: “Zaten kolejin hali hazırda kullandığı müfredat fazlasıyla dinamik ve sıra dışı. Kolejin Avrupa ortak dil çerçevesini kullanıyor olması ve benim de buna fazlasıyla aşina olmam daha da etkin işler yapmamızı sağlayacaktır. Müfredatla birlikte yabancı dildeki dinamizm ortaya güzel şeyler sunacaktır.”

 

Bu haber 693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...