Saadet Partisi’nden Bayram tebriği

22 Eylül 2015 18:31

Saadet Partisi Isparta Merkez İlçe Tanıtma Başkanı Süleyman Zengi, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Zengi’nin mesajı şöyle: “Unutmamalıyız ki, bir Hz. İbrahim’i Teslimiyetle bir Hz. İsmail’i sabırla yeryüzündeki bütün mazlumlar ellerinden tutacak Saadet iktidarını beklemektedirler.

İmam, “kendisine uyulan, önde bulunan, önder ve lider olan, cemaate namaz kıldıran, halifelik ve devlet başkanlığı yapan, ilim ve amelde yüksek bir derecede bulunan, bir ekolün ve bir hareketin başı” olan demektir.

Ehl-i beyt imamları, Hz. Peygamber’in (S.A.V) soyundan olup ilim ve amelde, takva ve tevazuda, ahlak ve edepte, cömertlik ve secaatte zamanlarındaki insanların en üstünleri ve en faziletlileri olmuşlardır.

Bilindiği üzere Resul-i Ekrem (S.A.V) vahye mazhar kılınmakla üç görevi birden üstlenmiş oldu:

1.Allah’ın emir ve yasaklarını eksiksiz olarak insanlara tebliğ etmek,

2.Allah’ın zatına ve sıfatlarına ait marifetleri ümmetinden bazı kimselerin kalplerine aktarmak.

3.Devlet Başkanlığı.

Rasulullah’tan (S.A.V) sonra dört halifenin her biri bu üç vazifeyi birden üstlendi ve bu görevi hakkı ile yürüttü. Daha sonra fitneler çıktı, bi’datlar çoğaldı. Ayrıca İslamiyet çok geniş bir coğrafyaya yayıldı. Artık bir kişinin bu üç vazifeyi birden üstlenmesi imkansız hale geldi. Bu üç vazife üç sınıfa ayrıldı.

Dinin emir ve yasaklarını tepliğ etme vazifesini ictihad derecesindeki din alimleri, marifet ve kalple ilgili manevi halleri Ehl-i beytin imamları ve tasavvuf büyükleri,  üçüncü vazifeyi ise sultanlar, melikler ve hükümetler üstlendi.

Birinci sınıfın temsil ettiği yola”mezhep”  ikinci kısmın yoluna “tarikat” ve  üçüncüsüne de “kanun” denildi.

Saadet Partisi olarak,1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri'ne yoğun bir çalışma ile başlamış bulunuyoruz. Kısa süre içinde 85 seçim bölgesinde partimizi ve davamızı temsil edecek olan 550 kıymetli adayımız tespit edilmiş ve listelerimiz YSK'ya teslim edilmiştir. Bu vesile ile gayretli bir çalışma ortaya koyan bütün teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ve takdirlerimizi arz ediyoruz.

Temsil ettiği mana itibariyle Saadet Partimiz, milletimizin inancıdır, tarihidir, kimliğidir ve ruh köküdür. Ülkemizin en büyük ve en güçlü partisidir. Ayrıca insanlığın kurtuluş reçetesi olan Milli Görüş'ün yegâne temsilcisidir. Bu itibarla Saadet Partisi'nin işbaşında olmadığı her zaman dilimi ülkemiz ve insanlık adına kaybedilmiş zamandır.

Ülkemiz, meclisteki dört partinin bir uzlaşma zemini bulamaması sebebiyle yeni bir seçime girecektir. Erbakan Hocamızın meşhur ifadesiyle, "Her seçim mühimdir, ancak bu seçim daha mühimdir." Zira mevcut partilerin insanımıza ve ülkemize huzur, barış ve kardeşlik, hak ve adalet, refah ve kalkınma, izzet, onur ve saygınlık getirmeleri mümkün değildir. Bütün bu güzellikler ancak ve ancak Saadet Partisi'nin iş başına gelmesiyle mümkündür.

Saadet Partisi mensupları olarak bizler, yukarıda zikredilen güzelliklerin ülkemize ve bütün insanlığa sunulmasını kendine gaye etmiş insanlarız. Bu sebeple üzerimizde ecri çok büyük yükümlüklerimiz bulunmaktadır. Yükümlülüklerimizin gereği olarak, teşkilatlarımızın her kademesindeki kardeşlerimiz aşk, şevk, azim ve heyecan ile ve takatinin sonuna kadar çalışmaktadır.

Unutmamalıyız ki, bir Hz. İbrahim’i Teslimiyetle bir Hz. İsmail’i sabırla yeryüzündeki bütün mazlumlar ellerinden tutacak Saadet iktidarını beklemektedirler.

Bu vesile ile dünyanın çeşitli yerlerinde İslam ile şereflenmiş ve fakaaat firavuni bir eziyet ve zulüm ile  yurdundan yuvasından aile ve çocuklarından uzaklaştırılmış ve uzaklaşmış mazlum hale düşmüş ve düşürülmüş Müslüman kardeşlerimizin, Tüm dünya Muhammed Ümmetinin, Isparta’mızda  ve Türkiye’mizde yaşayan kardeşlerimizin Mübarek Kurban bayramını tebrik eder, bayramlaşma programımız partimizde bayramın 2 nci günü saat 11:30 da partimizde yapılacaktır”.  

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...