Starbucks Centrum Garden’da açıldı

27 Eylül 2015 18:27

Starbucks, Centrum Garden’da açtığı mağazasıyla Ispartalı kahve tutkunlarıyla buluştu. Isparta, Starbucks Deneyimi ile tanışan 23. şehir oldu.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks’ın Isparta mağazası, 11 Eylül’de kahve tutkunlarını ağırlamaya başladı.

Isparta, Starbucks’ın kahve severlere hizmet verdiği 23. kent olurken, Starbucks mağazasının açılışına başta protokol olmak üzere kentin önde gelenleri ve kahve severler yoğun ilgi gösterdi.

Isparta’da hem ticari hem de sosyal hayatın yeni merkezi olması beklenen Centrum Garden’da hizmete giren Starbucks mağazası, kahveleri, eşlik eden lezzetleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla Ispartalılara da Starbucks Deneyimini yaşatacak.

Yeni açtığı ya da yenilediği mağazalarında geri dönüşümlü malzeme ve sistemler kullanmaya önem veren Starbucks’ın Isparta mağazası da bu yönüyle aynı zamanda sürdürülebilir geleceğe de hizmet ediyor. Mağazanın duvarlarında dikkat çeken sanat eserleri ise misafirlerden büyük beğeni topladı.

Mağazalarını, ev ve iş yerlerinden sonra misafirlerinin kendilerini en rahat hissedebilecekleri 3. adres olarak konumlandıran Starbucks, Isparta’da da keyif ve lezzetin yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

 

Bu haber 1830 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...