“Isparta’nın sorunlarını biliyorum”

27 Eylül 2015 18:38

AK Parti 2’nci sıra Milletvekili adayı Said Yüce, siyaseti insanımıza ‘‘Hizmetkârlık’’ olarak anlayan, kabul eden bir geleneğin temsilcisi olma gayretinde olduğunu belirtti.

AK Parti’nin yeni milletvekili adayı Said Yüce, yaptığı yazılı açıklama ile Isparta’yı tanıdığını duyurdu. Isparta’nın ticari, sanayi, tarımsal, turizm ve kültürel gelişmesinde önemli açılımları sağlayacak gayretlerinin olacağını belirten Yüce, ‘’Isparta taşıyla toprağıyla mübarektir. Isparta’ya ve Ispartalıya hizmet en büyük arzumdur. Isparta; Anadolu coğrafyasında tarihin derinliklerinden günümüze gelen kültürlerin medeniyetlerin buluştuğu kadim bir şehirdir. AK Parti Milletvekili adayı olarak geçmişten günümüze Isparta’nın birçok meselesini yakından biliyorum. İnşallah, Isparta’nın ticari, sanayi, tarımsal, turizm ve kültürel gelişmesinde önemli açılımları sağlayacak gayretlerimiz olacak. Ayrıca Isparta’nın merkez ve çevresiyle ulaşım imkânlarını arttıracak ve başlatılmış olan projelerin hızlandırılmasını sağlayacağız’’ dedi.

SİYASİ İNSANIMIZA HİZMETKÂRLIK OLARAK KABUL EDİYORUM

Öte yandan siyaseti insanımıza ‘Hizmetkârlık’ olarak anlayan, kabul eden bir geleneğin temsilcisi olma gayretinde olduğunu ifade eden Yüce, ‘’Sizlerin ve güller diyarı Ispartamızın hizmetinde olmaktan büyük bir onur duymaktayım. İnşallah sizlerin destek ve dualarıyla geleceğin Isparta’sını kurmaya kadrolarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle yaklaşan Kurban Bayramınızı tebrik eder, milletimize, İslam Alemine ve mazlum milletlere huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim’’ diye konuştu.

Bu haber 687 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...