Ş.Karaağaç’ta şehit aileleri ziyaret edildi

29 Eylül 2015 18:16

Çınar altında gerçekleşen bayramlaşma törenin ardından İlçemizde vatan toprağına şehit düşmüş memleketimizin evlatlarının ailelerine ve Gazilerimize ilçe protokolü bayram ziyaretinde bulundu.

Çınaraltında gerçekleşen bayramlaşma törenin ardından ilçe Kaymakamı Yaşar Çarkanat, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Garnizon komutanı Yaşar Doğu, ilçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe Müftüsü Mehmet Atay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Göçer, Şarkikaraağaç Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Selçuk İl Genel Meclis üyeleri, ile birlikte Şehit aileleri ve gazilerimizin evine bayramlaşma için konuk oldular.

İlçe Protokolü Çarıksaraylar Kasabası n da Kıbrıs Şehidi Bekir Aksöz’ün evine konuk olarak Şehit babası Murat Aksöz’ün elini öperek bayramlaştılar. Sırasıyla yine Çarıksaraylar Kasabasında Güneydoğuda Şehit düşen Sedat Sarı’nın ailesi ve Kore Gazisi İsa Tulum, Şarkikaraağaç Fatih Mahallesi Selçuk Doğan, Kerkük Mahallesi Adem Kabakçı, Başdeğirmen köyü Duran Karaaslan, Göksöğüt Köyü Cengiz Gülcü, Göksöğüt Köyü Hüseyin Uslu şehitlerimizin aileleri ziyaret edilerek bayramlaşıldı.

 

Bu haber 741 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...