Yazar Sinan Yağmur Isparta’da okurlarıyla buluşacak

17 Kasım 2012 13:56

Yazar Sinan Yağmur, Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi'nin girişimiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün önderliğinde 27 Kasım 2012 Salı günü saat 14.00'te İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasının 6.katındaki konferans salonunda okurlarıyla buluşacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 6.katında yer alan Konferans Salonu'nda 27 Kasım 2012 Salı günü saat 14.00'te son dönemlerin en gözde yazarlarından biri olan Sinan Yağmur'un "Kitap Okumak Bir Aşktır" konulu söyleşisi gerçekleşecektir.

1965 yılında Kırşehir'de doğan Sinan Yağmur, ilk ve orta öğrenimini Kırşehir'de tamamlamış, 1984'te Kırşehir İmam Hatip Lisesinden, 1990'da ise Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. Uzun yıllar öğretmen ve okul idareciliği görevinde bulunan Yağmur, Konya Selçuk Belediyesince organize edilen Aile Okulu'nda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan yazar ulusal ve yerel televizyonlarda eğitim programlarına katılmıştır. Çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan yazar Sinan Yağmur'un "Benim Annem Bir Melek", "Tennure ve Ateş Hz.Mevlana", "Aşkın Gözyaşları- Tebrizli Şems", "Aşkın Gözyaşları II- Hz.Mevlana", "Mesnevi'den Hikâyeler", "Bilmezsiniz Ama Babalar da Ağlar", "Tarihimi Çok Seviyorum", "Kerbela ve Aşk'a Bela: Hz.Hüseyin", "Cennetin Gülü Hz.Muhammed", "Mesnevi'den Hikmetler", "Mevlana Güldestesi" "Mevlana'dan İnciler", "Minik Kalplere Dini Hikâyeler", "Öğretmence Sevebilmek İnsanı", isimli kitapları basılmıştır. "Aşk'a Yolculuk: Veysel Karani" isimli kitabı yazarın en son kitabıdır.

2011 yılında 820 bin adetlik toplam baskı sayısıyla ve yarattığı 8.5 milyon liralık ciroyla 2011 'in en çok satan yazarı unvanını kazanmıştır.

20 yılını Hz.Mevlana'yi anlamaya ve anlatmaya adayan yazar, Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi'nin girişimiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün önderliğinde 27 Kasım 2012 Salı günü saat 14.00'te İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasının 6.katındaki konferans salonunda okurlarıyla buluşacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

 

Bu haber 1579 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...