Saadet Partisi adaylarını Ankara’daki şölende tanıtacak

2 Ekim 2015 18:40

Saadet Partisi, 4 Ekim 2015 Pazar günü Saat 10.00'da Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda Aday Tanıtım Şöleni yapacak.

Saadet Partisi İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, Cumartesi Akşam belediye işhanı önünden  gece 00:00’da hareket edileceği belirtilerek,  Isparta’dan Ankara’daki programa katılmak isteyen vatandaşların bu tarihe kadar isimlerini bildirmesi gerektiği duyuruldu.

Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Adem Oflaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Saadet Partisi olarak, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri'ne yoğun bir çalışma ile başlamış bulunuyoruz. Kısa süre içinde 85 seçim bölgesinde partimizi ve davamızı temsil edecek olan 550 kıymetli adayımız tespit edilmiş ve listelerimiz YSK'ya teslim edilmiştir. Bu vesile ile gayretli bir çalışma ortaya koyan bütün teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ve takdirlerimizi arz ediyoruz.

Temsil ettiği mana itibariyle Saadet Partimiz, milletimizin inancıdır, tarihidir, kimliğidir ve ruh köküdür. Ülkemizin en büyük ve en güçlü partisidir. Ayrıca insanlığın kurtuluş reçetesi olan Milli Görüş'ün yegâne temsilcisidir. Bu itibarla Saadet Partisi'nin işbaşında olmadığı her zaman dilimi ülkemiz ve insanlık adına kaybedilmiş zamandır.

Ülkemiz, meclisteki dört partinin bir uzlaşma zemini bulamaması sebebiyle yeni bir seçime girecektir. Erbakan Hocamızın meşhur ifadesiyle, "Her seçim mühimdir, ancak bu seçim daha mühimdir." Zira mevcut partilerin insanımıza ve ülkemize huzur, barış ve kardeşlik, hak ve adalet, refah ve kalkınma, izzet, onur ve saygınlık getirmeleri mümkün değildir. Bütün bu güzellikler ancak ve ancak Saadet Partisi'nin iş başına gelmesiyle mümkündür.

Saadet Partisi mensupları olarak bizler, yukarıda zikredilen güzelliklerin ülkemize ve bütün insanlığa sunulmasını kendine gaye etmiş insanlarız. Bu sebeple üzerimizde ecri çok büyük yükümlüklerimiz bulunmaktadır. Yükümlülüklerimizin gereği olarak, teşkilatlarımızın her kademesindeki kardeşlerimiz aşk, şevk, azim ve heyecan ile ve takatinin sonuna kadar çalışmaktadır.

4 Ekim 2015 Pazar günü Saat 10.00'da Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Türkiye Geneli Saadet Partisi Milletvekillerinin Tanıtım Şölenine Ispartalı tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Ankara’daki programa Cumartesi Akşam belediye iş hanı önünden  gece 24 te hareket edilecek olup katılmak isteyen kardeşlerimizin 0 246 223 41 50 – 0 545 722 33 80 nolu telefonlara isimlerini yazdırmalarını rica ederiz” dedi. 

Bu haber 688 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...