SDÜ Öğrencileri Şampiyonalarda Önemli Başarılara İmza Attı

5 Ekim 2015 18:36

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve Milli Bisikletçi Ayşe Çakır, katıldığı “Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası”nda birinci oldu. Türkiye, Sırbistan, Yunanistan ve Bulgaristan’dan çok sayıda sporcunun katılımıyla Edirne’de gerçekleşen şampiyonada, 11.5 km mesafede zamana karşı yarışta birinci olan Ayşe Çakır, 80 km yol yarışında da birincilik elde ederek ülkemizi ve üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Ayrıca SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Sıtkı Küçlü, Serhat Gökmen ve İsmail Susuz da katıldıkları şampiyonalarda önemli başarılara imza attılar. SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Sıtkı Küçlü, 300 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği “Sport-Combat Sambo Federasyonu Türkiye Şampiyonası”nda kilosunda birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu. Elde ettiği bu başarıyla Fas’ta düzenlenelecek olan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Serhat Gökmen ise 650 sporcunun katılımıyla Antalya’da düzenlenen “Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri”nin "Baş Boyu Kategorisi"nde birinciliği elde etti. Ülkemizin farklı illerinden gelen 800 sporcunun katılımıyla gerçekleşen “Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri”ne katılan İsmail Susuz da yarışmanın "Küçük Orta Büyük Boyu Kategorisi"nde birinci oldu.

 

Bu haber 630 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...