Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

5 Ekim 2015 18:57

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem milletvekilliği seçimlerinin Isparta’da güven ve huzur ortamında  geçmesine yönelik olarak Vali Vahdettin Özkan başkanlığında seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Göl toplantı salonunda yapılan seçim güvenliği toplantısına İl Jandarma Komutanı J.Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, vali yardımcıları ve  kaymakamlar katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında YSK tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde, seçin öncesi, seçim günü ve seçim sonrası alınacak tedbirler ile ilgili sunum yapıldı.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan Emniyet ve Jandarma ekipleri ile ilçe mülki amirlerinin  seçimler öncesi, il ve ilçe seçim kurulları ve  siyasi parti temsilcileri  ile koordinasyonunun önemine dikkat çekerek il merkezi ve ilçelerdeki mülki amirlerin Yüksek seçim kurulu ile Bakanlıklardan gelen seçim güvenliği ile ilgili genelgeleri aksatmadan yerine getirmeleri konusunda talimat verdi.

Vali Özkan ardından ilçe kaymakamları ile ilçelerin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...